Om os – Forkortelsen.dk

Velkommen til Danmarks bedste ordbog for forkortelser. Vi har alt fra danske forkortelser til diverse internationale forkortelser.

Ordbogen er mest domineret af danske og engelske forkortelser, da det er de forkortelser vi mest bruger i Danmark. Men måske du har tysk, fransk eller spansk i skolen og derfor støder på forkortelser fra disse lande af og til, i så fald gør vi også vores bedste for at give definitioner på disse forkortelser.

Mangler der forkortelser i vores ordbog, så må du meget gerne give os et praj om det, så vi kan få tilføjet endnu flere forkortelser til ordbogen.

Forkortelsen.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.